onsdag, september 01, 2010

dreggel och lite svammel

Hej
September alleredan . Otroligt eller hur?
September innebär många födelsedagar här Och till fölsedagar ska man ju ha tårta så det blir ingen bantning denna månaden....heller ;)



Tårta är gott men det är inte därför dregglet droppar

T om Wilma som inte brukar dreggla dregglade häromdan
 Jag hade köpt en 20 pack ägg Alltid bra att ha ägg hemma Vad jag glömde var att kolla datumen . Inte många dagar kvar till bäst före datum och jag äter minsann inget som har gammalt datum . Så jag satte i gång att både baka kakor och att steka pannkakor.

En hel drös blev det (och mycket dreggel på golvet)

den här unge mannen kom på besök

Hittade en hammare som passade en Albin hand perfekt

han tog sikte på uterumsfönsterna men som tur var missade han. När inte det var kul längre hjälpte han till att vattna mina grönsaker Duktig kille

Det är nog därför jag har såna här gigantiska Zucchini (eller hur det nu stavas)
är det nån som vet vad man kan göra med dessa. Jag planterade 5 små frön och nu har de tagit över allt  De växer värre än ogräs
Ja det var lite svammel härifrån
ha det gott
Kram Pia

5 kommentarer:

Pia sa...

Hahahaha, så ut som det var to prikker som hadde lyst på pannekaker ja! Har en her også som er med i verdensmesterskapet i sikkel... Det renner bare han lukter noe godt, haha!

emelie sa...

det måste ligga kockar någonstans långt bak i dalmatinerns stamtavla va? tycker alltid man har en bredvid här som intresserat tittar på och gärna provsmakar råvarorna! ;)

evy sa...

Herlige bilder, og klart mang sigler på sånn god mat:)

Anonym sa...

Skiva dem, häll på lite olivolja och salta. Låt dem dra en stund och stek eller grilla dem.
Stek dem och ha dem i röror. MUMS!!!

Anette o Nilla sa...

Min mamma brukar göra gratäng med zucchini istället för potatis, blir rätt gott. Man saltar ur vätskan men sen tror jag man gör som en vanlig potatisgratäng - men det finns säkert massor av recept på nätet.