tisdag, september 07, 2010

Duktig Acke

hej
Nu har vi varit hos veterinären igen för att få en 2:a B vitaminspruta Både vet och jag tycker han blivit bättre i pälsen  :D, han ska få en spruta till nästa Tisdag ,sen får vi hoppas det är bra med pälsen. Ang den 3:e stenen så var det för det första inte en sten utan kristaller Och Xantinsten är tydligen ett förstadie till Urat . Jag trodde ju att han fått den nya stenen av allpurinolen men så var det inte . Man läser och läser på nätet tills man blir alldeles yr i bollen och till slut tror man att ens hund har alla fel som går att få.
 Vi ska diskutera hur vi ska göra nästa tisdag Hon snackade om ev foderbyte men det får vi se Han mår ju så bra av det fodret han äter nu.  Jag har ju en vecka på mig att läsa på nu
Sötaste Acke killen Han var jätteduktig hos veterinären idag fast hon stack honom i nacken
I morron är det första (av 4) födelsedagen för vår del denna månad

den här sötnosen blir 2 år Stor kille nu :D
Han har bjudit mormor och morfar på glasskalas i morron :D
Kram Pia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Acke. Min väninnas hund hade med kristaller och urat och äter specialfoder och grejer. Jobbigt. Dalmis med såklart, är det vanligt bland dalmisar tro? Och oj stora killen *sötnos* har det redan gått två år? Otroligt.
Kram Malle o Rakel o Zassa

Anette sa...

Ojdå blir Albin redan 2 år!? Jisses vad tiden går fort. Grattis till lillkillen =))

Hoppas det löser sig med Acke å att han inte behöver byta foder

emelie sa...

2 år?! det är verkligen sant det där med att tiden går fortare ju äldre man blir! ;) ni glömmer väl inte att berit har sin viktiga dag den 18 september med? hihi! skönt att pälsen verkar bättre!

Anette o nilla sa...

Men vad skönt ändå att det inte var så illa som du trodde...