onsdag, november 30, 2011

I Morron är det dags

Hej
Vad roligt att så  många vill vara med på årets "julkalender" .
I år tänkte jag inte ha en lucköppnarkalender, utan det kommer att dyka upp en fråga här i bloggen varje dag fr om i morgon fram till Julafton.
Eftersom vissa har problem med att kommentera i den här bloggen så vill jag ha ett mail med era svar. Adressen är samma som föregående år pia_kjellberg@hotmail.com
Ni får gärna skriva några ord här men svaren vill jag ha i mail ,annars räknas de inte ;)
Årets frågor kommer inte att handla om ngt särskilt landskap eller omkastning av bokstäver Men det finns ett tema (det lär ni väl märka rätt snart  )

Jag publicerar dagens fråga ca kl 0800 varje dag och ni har tid på er att svara 24 timmar framåt.
Priset till den som har flest rätta svar blir..... Ingen aning än . Men ett pris blir det. Är det många som har samma resultat blir det lottdragning av Acke och Wilma.
Acke och Wilma trodde det skulle bli en dagsfärsk bild idag ... Hmm Mörkt är det när man kör till jobbet och mörkt är det när man kommer hem . Så Det blir en gammal bild men vi ser framemot att snart så kommer denna ljuva årstid igen


Kram Pia

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Kul Pia!
Jag är givetvis med.
Kram

Anette o Nilla sa...

åh vad vi längtar till imorgon!!!
Ja, nu är det trist med mörkt, mörkt, mörkt. Och regn, och blåst... Om det bara kunde komma liiite snö, så att det blir lite ljusare när man ska vara ute efter vägarna.

Monica sa...

Härligt att ha din kalender som ett ljus i mörkret och jag längtar också till mars april när man har hela våren och sommaren framför sig:-)

Kristina Cronwall sa...

Längtar till i morgonbitti. Kul att du vill göra detta för oss.
Massa kramisar!!!

Anonym sa...

Ser fram emot att få gissa på dina frågor och läsa eran blogg varje dag :D Vi har lika trist väder här, mörkt, regnigt och blåsigt. Trots det så är det skönt med en hundpromenad när man väl kommit ut;)
Kram Maria & Amy

Strega sa...

Bortsett från all leran utomhus - och inomhus... - så gillar vi vintermörkret och de långa nätterna. Snö är beställd mellan Lucia och nyår, sen får det gärna bli vår igen! :)